Skriv til os nu

Kontakt os i dag for et tilbud. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lægning af gulve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta fermentum rutrum. Mauris non hendrerit mauris. Pharetra eu amet velit.

Udskiftning af døre,
vinduer og tag

Fusce volutpat eleifend sodales. Donec cursus elit vitae leo bibendum, vitae ullamcorper diam vulputate. Ut malesuada, orci et mattis gravida.

Renovering

Vitae pellentesque est eros sit amet velit. Duis feugiat sem non mattis viverra. Aliquam est sapien, consequat a pharetra eu amet velit.

Skræddersyede tømreropgaver såsom

UDSKIFTNING AF DØRE, VINDUER OG TAGOM- OG TILBYGNINGER RENOVERINGOPSÆTNING AF AKUSTIKPANELEROPFØRELSE AF SKURE OG TERRASSER LÆGNING AF GULVEOPSÆTNING AF LOFTERKØKKENMONTAGE

En af vores vigtigste værdier er at opretholde en god kundekontakt med en tæt og ærlig kommunikation. Den tætte kontakt skal sikre, at du altid får det aftalte, at der ikke opstår misforståelser, og at du får en løsning, der opfylder dine forventninger. Hos os kommer du altid i første række, og vi er altid først tilfredse med vores arbejde, når du er.

Hvid’s tømrerfirma er placeret i Børkop ved Fredericia og Vejle, men vi dækker store dele af Jylland og Fyn og kører gerne langt for en spændende opgave. Vi udfører både arbejde for private og erhverv.

Trusted by some of the biggest brands

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white
white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.