Tidligere opgaver

VI UDFØRER DIN BYGGEDRØM

Skal du i gang med et byggeprojekt, men mangler idéer til diverse tømrerløsninger? Så få inspiration her på siden, hvor vi har samlet et udpluk af tidligere opgaver. Vi er stolte af alt vores arbejde, og vi håber du kan finde inspiration til dit byggeprojekt. Nedenunder kan du klikke dig ind på vores tidligere opgaver, hvor du kan læse mere om hvert projekt.

Der findes et væld af muligheder inden for tømrerfaget, og det kan for mange være en jungle at finde rundt i. Tag derfor os med på råd fra starten. Har du brug for en uforpligtende snak eller ligger inde med nogle spørgsmål eller tanker, så kontakt os endelig på tlf. 22 59 56 50 eller e-mail mike@hvidstoemrerfirma.dk. Du kan desuden altid følge med på vores Facebookside, og er også velkommen til at kontakte os i gennem der.

LAD OS SNAKKE SAMMEN

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få realiseret drømmene til dit byggeprojekt. Ring gerne til os eller send en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

”KOMMER TIL DEN AFTALTE TID””PRISEN HOLDER””GODT HÅNDVÆRK””JORDNÆR OG NEM AT SNAKKE MED””MIKE KAN SÆTTE SIG IND I VORES IDEER OG TANKER””DEJLIGT, AT DU SÆTTER EN STOLTHED I DIT ARBEJDE”

”KOMMER TIL DEN AFTALTE TID””PRISEN HOLDER””GODT HÅNDVÆRK””JORDNÆR OG NEM AT SNAKKE MED”