OM HVID’S TØMRERFIRMA

MIKE EHRENREICH HVID

MIKE EHRENREICH HVID

Med fokus på kvalitet, kundetilfredshed og faglig stolthed tog han i efteråret 2020 springet og åbnede Hvid’s tømrerfirma i Børkop. I dag udfører firmaet alt inden for tømrer- og montagearbejde for både private og erhverv.

ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Hos Hvid’s tømrerfirma hjælper vi med både store og små tømrer- og montageopgaver. Vi udfører opgaver mange steder i Jylland og på Fyn, og vi kører også langt for en spændende opgave. Kontakt os endelig og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi er blandt andet skarpe indenfor:

UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUEROM- OG TILBYGNINGERRENOVERINGKØKKENMONTAGE

DIN KVALITETSTØMRER

Mike Ehrenreich Hvid er først og fremmest familiefar og bor i Høll med sin kone og tre børn. Han har altid haft en drøm om at være en lokal tømrer, og han lægger stor vægt på at have en tæt kundekontakt. Det gode håndværk er i fokus, og som kunde hos Hvid’s tømrerfirma får du en tømrer, der:

Går op i mindste detalje

Er meget kvalitets- og materialebevidst

Tænker kreativt, så du får den bedste løsning

Overholder aftaler og tidsplaner

LAD OS SNAKKE SAMMEN

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få realiseret drømmene til dit byggeprojekt. Ring gerne til os eller send en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

”KOMMER TIL DEN AFTALTE TID””PRISEN HOLDER””GODT HÅNDVÆRK””JORDNÆR OG NEM AT SNAKKE MED””MIKE KAN SÆTTE SIG IND I VORES IDEER OG TANKER””DEJLIGT, AT DU SÆTTER EN STOLTHED I DIT ARBEJDE”

”KOMMER TIL DEN AFTALTE TID””PRISEN HOLDER””GODT HÅNDVÆRK””JORDNÆR OG NEM AT SNAKKE MED”